Inspirerende reis met verhalen

Barcelonareizen organiseert naar het bruisende en mediterrane Barcelona een inspirerende reis met verhalen en teambuildingsactiviteiten. Wat is er mooier om geïnspireerd te raken in Barcelona, waar de dynamiek voelbaar is, waar prachtige authentieke tapasbarretjes te vinden zijn en waar de wijn anders lijkt te smaken? Zin om mee te gaan? Schrijf je dan in voor onderstaande reis.

Reflect & relax in Barcelona

Je wandelt en fietst vijf dagen door Barcelona en ontdekt vele bijzondere plekken van de metropool. Tijdens de Barcelona inspiratiereis staat de architect Antoni Gaudí centraal. Je krijgt te zien hoe hij zich tijdens zijn leven heeft ontwikkeld en welke betekenis Antoni Gaudí voor Barcelona heeft. Je staat stil bij de ziens- en levenswijze van deze beroemde architect. Hierdoor word je o.a. bewust van de keuzes die je maakt of wilt gaan maken, op welk gebied dan ook. Zo bezoek je meerdere gedeelten van Barcelona, leer je de verborgen metaforen van de stad kennen en op jezelf te betrekken.

Wist je dat Antoni Gaudí jarenlang nadacht en onderzocht wat voor architect hij wilde zijn? Uiteindelijk kwam hij tot wat hij de ‘synthese van kunsten’ noemde. Het resulteerde tot zijn levenswerk: de prachtige kathedraal De Sagrada Familia.

Wat is jouw levenswerk en op welke wijze geef je hier vorm aan?

Op deze manier sta je niet alleen stil bij de bijzondere plekken van Barcelona, je staat ook stil bij jezelf. Wellicht wil je nadenken of er een goede balans is tussen werk en privé en hoe je dit wilt veranderen. Of vraag je je af of je werk nog wel bij je past en wil je je heroriënteren? De Barcelona inspiratiereis biedt volop ruimte om weer aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling te besteden, in een schitterende en dynamische stad!

De reis en stad staan voor mij voor het volgende: serene rust, plaatsen met een bijzondere betekenis, de warme zilte wind geeft je gevoel een andere inhoud, verbinding met anderen, waardevolle gesprekken en spiegelingen, en zo zou ik nog veel meer dingen kunnen noemen. Echter onlosmakelijk is de groepsdynamiek geweest, wat een kracht! Jaap Barelds

Mit Roy op pad noar Barna, wat n oaventuur! Mit zien iensteek, Gaudí, kommen je op schierste steden van ‘zien’ stad. En den ons pazzipanten, k vuilde mie zó thóes! Gevuilens kwammen te tonen oet. Deur Roy’s menaaier van loaten zain hou of je pebaaiern kinnen vörm, verdrait en verlangens soamen te bruken, kin k weer veuroet kieken. Wat n verrieken! Bertha Reiffers–Hoek

Het programma

Tijdens de vijf dagen, krijg je een inspiratieprogramma dat afgestemd is op het ritme van Barcelona. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Vanaf ongeveer 14.30 uur heb je tijd voor jezelf en kun je een siësta houden of iets anders ondernemen. ’s Avonds ontmoeten we elkaar weer en wordt de inspiratiereis voortgezet. 

Kosten

    Deze unieke Barcelona inspiratiereis bedraagt    € 995,-. Hierbij is inbegrepen het vijfdaagse programma, eventuele coaching, de vliegticket, vier overnachtingen en dagelijkse lunches en diners. Bij aanmelding ontvang je het boek ‘Keuze in Barcelona’.

Eerstvolgende reis

De volgende reis met verhalen staat gepland op 13 t/m 17 oktober 2019 (aantal deelnemers 4 minimaal en 9 maximaal, andere data in overleg).

De Barcelona inspiratiereis heeft ervoor gezorgd dat ik weer vijf dagen voor mezelf had en vijf dagen over mezelf kon nadenken. Een groot cadeau, omdat ik in het dagelijks leven hier te weinig aan toe kom. Ik heb veel trainingen meegemaakt, maar deze reis maakte echt iets los. Een zeer bijzondere ervaring, die ik graag nog eens wil meemaken. Pieter Tolhuizen

Mooie kleine levensverhalen op geweldige locaties in Barcelona hebben mij echt verrijkt. Het delen van levensverhalen, het ontdekken van Barcelona, heerlijk eten en drinken, die combinatie heeft mij echt geïnspireeerd. De kennis én passie van Roy voor het doorgeven van ontwikkeling en van Donald voor Barcelona, Spanje en Flamenco hebben mij echt geïnspireerd. Agnes Driessen

Teambuilding in Barcelona

Heb je er weleens aan gedacht om met je organisatie, bedrijf of managementteam op een totaal andere locatie te werken aan teambuilding? Barcelona is hier uitermate geschikt voor. Wat is er mooier om in deze dynamische stad (met een rijk verleden en waar dagelijks aan de toekomst wordt gewerkt) met je team over bijvoorbeeld de visie en missie te praten?! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Je kunt contact opnemen via het contactformulier of bellen op het nummer 06 52629147.

Pin It on Pinterest